Rikalanmäki

Rikalanmäki

Rikalanmäki sijaitsee historiallisessa miljöössä ja ravintola Rikalan Krouvin palvelut sopivat täydellisesti erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Rikalan Krouvi tarjoaa herkullisia, kotimaisista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Rikalanmäen alue on täynnä myös muinaishistoriaa ja varhaisimmat löydöt ajoittuvat myöhäiseen kivikauteen. Rikalanmäen merkittävään kivikautiseen historiaan voi tutustua kiertämällä alueella olevalla muinaispolulla, joka on varustettu opastauluilla.

 

Rikalantie 74, Salo

Rikalan Krouvi on avoinna
Ma-ke 11-20
To-la 11-21
Su 12-16

 

RikalanKrouvi.fi

Rikalanmäki Facebookissa

Rikalanmäki Instagramissa

KROUVIN LOUNAS TARJOILLAAN
MA-LA 11-15 & SU 12-16 

Lounas sisältää: alkusalaatin, leivän ja pääruoan pöytiin tarjoiltuna.
Lisäksi kahvi tai tee. Ruokajuomana vesi.
Lounasviini (8cl) 4,00 / Lounasolut (1,5dl) 3.00
Lounaan yhteydessä espresso 1,30 / muut erikoiskahvit 2,30
Merkkien selitykset: l= laktoositon,v= vegaaninen,
g = gluteeniton m = maidoton

Liikelounas – 28eur/hlö
Alkukeitto tai salaatti
Pääruoka lounaslistalta
Jälkiruoka vitriinistä
Kahvia/teetä


11.10. – Maanantai
Maa-artisokkakeitto (l, g) 8,90€
Mozzarellasalaatti ilmakuivatulla kinkulla, krutongeilla, pikkelisipulilla ja
marjavinegretellä (l, saa g) 10,20€
Savulohipasta (l, saa g) 12,30€
Porsaan grillipihvi aurajuustosmetanalla, kurpitsapyreetä ja perunapaistos (l, g)
14,50€

12.10. –Tiistai
Kermainen lohikeitto (l, g) 8,90€
Kanasalaatti paahdetulla kurpitsalla, krutongeilla sekä pikkelijuureksilla (l, saa g)
10,20€
Lihamureke sienikastikkeella ja juuresmuusilla (l, g) 12,30€
Naudanpihviä yrttikuorrutteella ja kermaperunalla (l, g)14,50€

13.10. – Keskiviikko
Kurpitsakeitto (l, g) 8,90€
Avocadosalaatti paahdetulla pähkinällä, sitruunavinegretillä ja pikkelisipulilla (l, g)
10,20€
Lasagne (l) 12,30€
Porsaanleike sinappisella perunasalaatilla ja sipulipaistoksella (l, saa g) 14,50

14.10. – Torstai
Hernekeittoa ja pannukakkua (l, g) 8,90€
Paahdettu punajuuri-briejuustosalaatti balsamicolla ja paahdetuilla siemenillä (l, g)
10,20€
Silakkapihvit tillipestolla (l, saa g) 12,30€
Lehtipihvi pippurivoilla, kermaperunalla ja paahdetulla kurpitsa-juurespaistoksella (l,
g) 14,50€

15.10. – Perjantai
Sienikeitto (l, g) 8,89€
Vuohenjuusto-kurpitsasalaatti, mangokastikkeella ja linsseillä (l, g) 10,20€
Chili con pollo (m, g) 12,30€
Pulled pork burger (l, saa g) 14,50€

16.10. – Lauantai
Paahdettu punajuurikeitto rapealla vuohenjuustolla (l, g) 10,20€
Savukalasalaatti fenkolilla, pikkelikurpitsalla ja sitruunakastiketta (l, g) 12,30€
Porsaan sisäfilettä ja bearnaiskastiketta (l, g) 14,50€
Kokonaisena kypsennettyä nautaa rosmariinikastikkeella, perunaa ja paistettua sientä (l,
g) 16,50

17.10. – Sunnuntai
Gulassikeitto (l, g) 10,20€
Juuressalaatti, paahdettuja juureksia, lehtikaalia ja inkiväärikastiketta (l, g) 12,30€
Paahdettua lohta, kurpitsarisottoa ja valkoviinikastiketta (l, g) 14,50€
Naudan ulkofileepihvi madeirakastikkeella (l, g) 16,50€

Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi.
Mahdolliset poikkeukset ilmoitettu erikseen kunkin ruoan yhteydessä

Kurpitsaviikon suositusmenu:

Kurpitsakeitto (V, G) – 10 / 15

Paahdettua myskikurpitsaa (Rannikon puutarha), kookoskermaa, kurpitsansiemenöljyä, kurpitsansiemeniä.

Viikinkien pihvi (L, saa glut.) – 32

– pippurikastikkeella

– punaviinikastikkeella

Takuumurea pihvi 180gr. naudan sisäfileestä, kurpitsapyreetä, pikkelöityä puolukkaa, punaviini-spelttirisotto (Birkkalan tila).

Päivän kala (L, G) – 25

Paistettua kotivesien kalaa, kurpitsapyreetä, pikkelöityä fenkolia, päivän kastiketta, 
friteerattuja linssejä.

Kurpitsarisotto ja vuohenjuustoa (L,G) – 18

Paahdetttua vuohenjuustoa (Kolatun juustola, Somero), pikkelöitä ja kuivattua kurpitsaa (Rannikon puutarha, Halikko)